Περιφέρεια Δυτικής ΕλλάδαςΠεριφέρειες

Εκπτωτική κάρτα 10 ωρών για το Σαββατοκύριακο

Πρόκειται για την κάρτα «Μαζί», η οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται από το από το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, το οποίο συμπίπτει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και θα συνεχίσει να διατίθεται μέχρι και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στο τέλος συνάντησης εργασίας που έλαβε χώρα στο γραφείο του, υπογράμμισε:

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει θέσει ως υψηλή προτεραιότητα την προστασία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, σε κάθε έκφανσή της, πολύ περισσότερο μάλιστα εν μέσω μιας πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, κάτι που δεν μας αφήνει αμέτοχους. Έτσι συνεχίζοντας την πολύ καλή μας συνεργασία με τη ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, η 10ωρη εκπτωτική κάρτα για το Σαββατοκύριακο ενεργοποιείται δύο εβδομάδες νωρίτερα απ’ ότι γίνεται κάθε χρονιά.

Η Γέφυρα πέρα από ένας σημαντικός αναπτυξιακός πυλώνας της περιοχής μας, είναι και ένας πολύτιμος συνεργάτης και κοινωνικός εταίρος. Για την περιοχή μας, ξεκινάει ουσιαστικά η τουριστική σεζόν, ένας τομέας που η Περιφέρεια δίνει μεγάλο βάρος και προσπαθούμε με κάθε τρόπο μέσα από τη συνέργεια αυτή, να συμβάλλουμε στην ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας και στην ενίσχυση της κινητικότητας εντός της Δυτικής Ελλάδας».

Είναι μια πρωτοβουλία που αφορά τόσο τους πολίτες και τους επισκέπτες που θέλουν να πηγαίνουν για μπάνιο και στα χωριά τους τα καλοκαίρια, όσο και για τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς τουρισμού και εστίασης.

Η συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, αποδεικνύεται και ενδυναμώνεται καθημερινά μέσα από τις δράσεις και τις συνέργειες που υλοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας, συμμετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας και ο διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, Γιάννης Φρέρης.

 

Προτεινόμενα