ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

Εκδήλωση για την Διεθνή Εβδομάδα Σεβασμού στη Γέννα

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής και το Παρατηρητήριο Μαιευτικής Βίας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η Μαιευτική στην Ελληνική Περιγεννητική Υγεία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 στις 20:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Μεσογείων 415-417). Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο πλαίσιο της «Διεθνούς Εβδομάδας Σεβασμού στη Γέννα» (15-21 Μαΐου).

Η Διεθνής αυτή εβδομάδα πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Μάιο και αποτελεί την ευκαιρία να ακουστούν δυνατά φωνές από ολόκληρο τον πλανήτη σε θέματα που αφορούν την προώθηση του φυσικού τοκετού και τη βελτίωση της περιγεννητικής φροντίδας και εφέτος έχει θέμα: «40 εβδομάδες; Ο τοκετός έρχεται στην ώρα του, δεν προγραμματίζεται».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο και τις ακόλουθες ομιλίες:

• «Η Μαιευτική στην Ελληνική Περιγεννητική Υγεία» ομιλήτρια Άννα Μιχαλάκη, γλωσσολόγος, εκπρόσωπος του «OVO Hellas»

• «Σεβασμός στη γέννα μέσω της προετοιμασίας μελλοντικών γονέων», ομιλήτρια Χρύσα Ζιάκα, μαία στο ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής

• «Εξάλειψη της τοκοφοβίας και ενίσχυση του ζευγαριού στο να βιώσει σεβασμό στη γέννα», ομιλήτρια Ιωάννα Θεοδωρακοπούλου, συμβουλευτικός ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια, σύμβουλος υπογονιμότητας

• «Θετική εμπειρία τοκετού μετά από καισαρική. Είναι εφικτή και με ποιο τρόπο;», ομιλήτρια Κωνσταντίνα Νούσια, μαία, εκπρόσωπος του «OVO Hellas», αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μαιών Πάτρας

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι