Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Εγκρίθηκαν δύο νέα έργα για την Ανατολική Αττική

Δύο νέα έργα για την Ανατολική Αττική εγκρίθηκαν στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στις 29 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τα έργα «Αναβάθμιση και άρση επικινδυνότητας παιδικών χαρών Δήμου Σαρωνικού», συνολικού προϋπολογισμού 344.088 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και «Αποξήλωση παλαιού τάπητα και εγκατάσταση νέου συνθετικού τάπητα στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας Π. Σκούφος», με προϋπολογισμό 350.000 ευρώ, για τα οποία εγκρίθηκαν η σύναψη και οι όροι των προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Σαρωνικού και Ραφήνας-Πικερμίου αντίστοιχα.

Σκοπός του έργου «Αναβάθμιση και άρση επικινδυνότητας παιδικών χαρών Δήμου Σαρωνικού» είναι η συνολική αναβάθμιση και πιστοποίηση 24 παιδικών χαρών σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Σαρωνικού (Καλύβια-Λαγονήσι, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος)

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Σαρωνικού και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.

Όσον αφορά στο έργο «Αποξήλωση παλαιού τάπητα και εγκατάσταση νέου συνθετικού τάπητα στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας Π. Σκούφος», αυτό περιλαμβάνει την αποξήλωση του παλαιού συνθετικού τάπητα, την προεργασία με τη διαμόρφωση και ισοπέδωση της βάσεως για την απορροή των υδάτων για την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα νέας γενιάς.

Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, ενώ θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεστεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής