ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Έγκλημα στα Εξάρχεια: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 50χρονου μουσικού

Συνελήφθη ο φίλος του μουσικού, συγγραφέα και ηθοποιού στα Εξάρχεια ως ο δολοφόνος του 50χρονου.

Ήταν ο βασικός ύποπτος από την πρώτη στιγμή καθώς ήταν ο μόνος που βρισκόταν στο σπίτι μαζί του εκείνες τις ώρες. Ο άνδρας είχε έρθει στην Αθήνα από τον Τύρναβο λίγες ώρες πριν το φονικό και τον φιλοξενούσε το θύμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν. Από την πρώτη στιγμή ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι «είμαι τρελός» και φέρεται να τους έλεγε «1, 2, 3, 4, 5, 8 εδώ είμαι τρελός».

Το θύμα έφερε θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι από κάποιο, αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής αντικείμενο. Να σημειωθεί πως δίπλα του βρέθηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σοκάρει η μαρτυρία γείτονα

Γείτονας της περιοχής μιλάει για όσα εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ και για τις φωνές που ακουγόντουσαν από την πολυκατοικία.

«Ήταν περίπου 3:40 τα ξημερώματα όταν ένας άνθρωπος βγήκε σε ένα παράθυρο του τρίτου ορόφου στη Χαριλάου Τρικούπη και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Ήμασταν 3-4 άτομα από κάτω και μας είπε ότι ο φίλος του έπεσε και να φωνάξουμε ασθενοφόρο.

Ήταν σε κατάσταση σοκ. Γύρισε πίσω στο διαμέρισμα και ακουγόταν να φωνάζει ‘Νικόλα, Νικόλα, σήκω σε παρακαλώ’. Ήρθε 2-3 φορές πίσω στο παράθυρο για να μας πει να φωνάξουμε το ασθενοφόρο.

Προσπαθήσαμε να του εξηγήσουμε ότι το έχουμε ήδη κάνει και όταν μια κοπέλα τον ρώτησε τι έγινε, απάντησε ‘μου έκανε επίθεση’ και γύρισε στο διαμέρισμα φωνάζοντας συνεχώς ‘Νικόλα, Νικόλα’, ενώ λίγο μετά ακούστηκε να ουρλιάζει ‘πέθανε’.

Σε περίπου 15 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο, ο άνθρωπος κατέβηκε να ανοίξει την πόρτα στο ισόγειο γιατί είπε πως δεν ήξερε πώς να την ανοίξει από πάνω και ανέβηκε με τους τραυματιοφορείς στο διαμέρισμα.

Λίγο μετά κατέβηκαν και καλέσαν την αστυνομία. Ο άνθρωπος ήταν σε κατάσταση σοκ, η αστυνομία ήρθε μετά από 10-15 λεπτά και τον συνέλαβε», αποκάλυψε ο μάρτυρας.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα