ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

Εγκαίνια παιδικής έκθεσης των εργαστηρίων τέχνης

Τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του παιδικού τμήματος με διοργανωτές τα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού-Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής έγιναν στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Στ. Κώτσης (Πέτρινο κτίριο).

Τα έργα των παιδιών είναι εξαιρετικά και μαρτυρούν τόσο το ταλέντο τους όσο και την ποιότητα της δουλειάς που έκαναν στα Εργαστήρια Τέχνης οι 185 μικροί μαθητές, με την βοήθεια των καθηγητών Α. Βoσκoπούλου, Μ. Δουζενάκη και Β. Λιούγκα, που τους δίδαξαν Ζωγραφική και Κατασκευές.

Την έκθεση εγκαινίασαν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ και χαιρέτησαν οι Σπ. Παπασπύρος από την Δημοτική Παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», και Νικ. Μπελεχρή, πρόεδρος των Σπουδαστών των Εργαστηρίων.

Παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Παιδείας Π. Γκόνης, ο δημοτικός σύμβουλος Σωτ. Ησαίας, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Τ. Σερκεδάκης, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Δ. Γυφτέας, Π. Παναγάκος, Β. Κουτσογιάννη και Κ. Αθανασούλης, εκπρόσωποι φορέων και πολύς κόσμος.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι και το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 το πρωί με 8 το βράδυ. Το Σάββατο 27 Μαΐου η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι