ΔήμοιΔήμος Αγίας Βαρβάρας

Εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο με τη συμμετοχή εθελοντών δασκάλων και καθηγητών.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο, σε συνδυασμό με τα προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας και τα προγράμματα για τους μετεξεταστέους μαθητές που πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Πανεπιστήμιου Αθηνών στα σχολεία της περιοχής, έχει στόχο την πλήρη υποστήριξη των μαθητών ώστε να ολοκληρώσουν με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου παρέχονται δωρεάν μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Τα μαθήματα πραγματοποιηθούν σε δομές του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας ξεκίνησαν και οι γονείς των μαθητών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Γραφείο της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου (10:00- 12:00).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 213-2019351, Δεληγιάννη Ρέα

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να το δηλώσουν μέχρι τις 7 Οκτώβρη, ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν τα τμήματα και να ενημερωθεί το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι