Περιφέρεια Δυτικής ΕλλάδαςΠεριφέρειες

Δυτική Ελλάδα: Ηλεκτρονικό Καλάθι Αγροτικών Προϊόντων

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν για μία ακόμη φορά αγρότες και διάφοροι φορείς για την εγγραφή, τον τρόπο χρήσης και ιδίως τα οφέλη από την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καλαθιού Προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ένα έργο το οποίο ήδη βρίσκεται σε παραγωγική φάση.

Ήδη την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν δύο ακόμη ανοικτές εκδηλώσεις για το κοινό στην Αμαλιάδα και στην Βάρδα, κατά τις οποίες αρκετοί ήταν οι παραγωγοί, μεταποιητές, αγρότες, συλλογικοί φορείς αλλά και καταναλωτές – πολίτες για τη δωρεάν καταγραφή και ενημέρωση.

Την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 και ώρα 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ψηλά Αλώνια στην πόλη του Αιγίου, η επόμενη προγραμματισμένη ανοικτή εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το Ηλεκτρονικό Καλάθι, κατά την οποία αναμένεται μεγάλη συμμετοχή, αφού αρκετοί φορείς έχουν δηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον να παραστούν.

Κατά την εκδήλωση, επιδεικνύεται η πλατφόρμα του Ηλεκτρονικού Καλαθιού και γίνεται η άμεση εγγραφή των ενδιαφερομένων. αλλά και η εκπαίδευσή τους στον χειρισμό και τις δυνατότητες της πλατφόρμας, με παράλληλη διάθεση του προωθητικού υλικού.

Στόχος είναι η πληρέστερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων (παραγωγών, μεταποιητών, αγροτικών συνεταιρισμών, καταναλωτών, κ.λπ.) για τις υπηρεσίες που προσφέρει το έργο και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος για να εγγραφεί στην πλατφόρμα του έργου και να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της.

 

Προτεινόμενα