ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

Δράση προετοιμασίας εγκύων και ανώδυνου τοκετού

Οι μαίες του ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής συνεχίζουν και το 2017 τις επιτυχημένες δράσεις τους «Προετοιμασία εγκύων για τον Τοκετό, τη Λοχεία, τον Θηλασμό και τη Γονεϊκότητα» και «Ιατρείο Θηλασμού».

Έτσι, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση στα ζευγάρια που ενδιαφέρονται να λάβουν οργανωμένη ενημέρωση για την περιγεννητική περίοδο ή να λύσουν τυχόν προβλήματα κατά την διάρκεια του θηλασμού.

Οι μαίες υποστηρίζοντας την πρόσβαση όλων των εγκύων σε υπηρεσίες επιπέδου της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, έχουν οργανώσει στο ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής κύκλους προγεννητικών συναντήσεων, που αποτελούνται από πέντε δωρεάν ενημερωτικά μαθήματα με την μορφή κλειστών ολιγομελών ομάδων.

Παράλληλα, προσφέρουν τις γνώσεις τους σε θηλάζουσες μητέρες στα πλαίσια του Ιατρείου Θηλασμού, είτε με προσωπικές συνεδρίες κατόπιν ραντεβού στην Μονάδα, είτε τηλεφωνικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαθεσιμότητα θέσεων και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά στο 210-6016911 (καθημερινές 7:30-17:30) ή αλλιώς μέσω email στο maiespedyagparaskevi@gmail.com.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι