ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Δολοφονία Κατσούρη: Ελεύθερος με όρους ο 35χρονος Έλληνας κατηγορούμενος

Ελεύθερος με δύο περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του σήμερα για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια ο 35χρονος Έλληνας οπαδός. Μάλιστα DNA του συγκεκριμένου κατηγορούμενου έχει εντοπιστεί σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη.

Όμως σήμερα ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο να απολογηθεί για άλλες κατηγορίες που αφορούν στη συμμετοχή του στα επεισόδια στη Ν. Φιλαδέλφεια. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι αυτά της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, όπως αναφέρει το Lawandorder.gr.

Μετά την απολογία για τα παραπάνω αδικήματα στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές το μήνα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του όταν υπάρχει αγώνας.

Για το ζήτημα τώρα του γενετικού υλικού του το οποίο εντοπίστηκε σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακρίτρια αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου.

Από την πλευρά του πάντως ο 35χρονος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσούρη. Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος έχει καταδικαστεί επίσης σε φυλάκιση 12 μηνών για επεισόδια στο Βόλο το 2017, υπόθεση για την οποία κρατείται.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα