ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη: Συνελήφθησαν η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά

Την εξέδιδαν, την εξανάγκαζαν σε επαιτεία, την σκότωσαν και την άφησαν μέσα σε κουβέρτα σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη. Φως στον θάνατο της άτυχης Φαίης Μπακογιώργου που είχε εντοπιστεί νεκρή στην οδό Τύχης στην Κυψέλη, στις 8 Οκτωβρίου του 2021.

Μετά από έρευνες του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν για τον θάνατο της, η μητέρα, η αδελφή της και η γυναίκα που την φιλοξενούσε όταν βρισκόταν εν ζωή. Η μητέρα της μάλιστα είχε μεταβεί στο τμήμα ασφαλείας Κυψέλης, στις 7 Οκτωβρίου, στις 20:00 το απόγευμα και είχε δηλώσει την εξαφάνισή της.

Η δολοφονία της 23χρονης στην Κυψέλη

Τα ίχνη της 23χρονης εγκύου είχαν χαθεί στις 8 Οκτωβρίου 2021 στην Κυψέλη και για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί missing alert. Την ίδια μέρα η κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή, τυλιγμένη σε μία κουβέρτα και σκεπασμένη με σκουπίδια.

Η νεαρή έγκυος είχε βρεθεί 700 μέτρα από το σπίτι της έξω από ένα πάρκινγκ. Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου της ενώ είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης. Η κοπέλα φιλοξενούνταν σε ένα διαμέρισμα μίας γυναίκας με τη μητέρα και την αδελφή της. Ο πατέρας της είχε καταγγείλει ότι η κόρη του είχε πέσε θύμα εκμετάλλευσης και μαστροπείας.

«Τη χτυπούσαν και την κακοποιούσαν, χτυπούσαν και τα παιδιά. Την εξωθούσαν στην πορνεία, γι’ αυτό και είχε τόσα παιδιά σε τόση μικρή ηλικία. Ήξεραν ότι εάν εγώ μάθαινα κάτι θα κινούσα γη και ουρανό», είχε δηλώσει τότε ο πατέρας της 23χρονης. Από την άλλη, η μητέρα και η αδελφή της ισχυρίζονταν ότι ο πατέρας της γνωρίζει τον δολοφόνο του θύματος και ότι θα πρέπει να μιλήσει.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα