PlusΕπικαιρότητα

Δημόσια συγγνώμη από τον Γιώργο Λαμπάτο στον Μάρκο Σεφερλή (VIDEOS)

“Συγγνώμη” από τον Μάρκο Σεφερλή, μετά τη μεταξύ τους δικαστική διαμάχη, ζήτησε ο Γιώργος Λαμπάτος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, μετά και την  προ ολίγων ημερών αποκάλυψη για τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, και οι οποίες τον έχουν οδηγήσει στο να ζει σε ένα υπόγειο 15 τ.μ., προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα με 220 ευρώ που παίρνει ως επίδομα.

Ο Γιώργος Λαμπάτος αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή, μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, με τον ηθοποιό να συγκινείται και να απολογείται δημοσίως για ό,τι συνέβη μεταξύ τους.

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας με πήρε τηλέφωνο. Όντως, δεν ήξερε τίποτα για εμένα, και τώρα που έμαθε νομίζω ότι τρέχει αμέσως να με βοηθήσει. Μαζί με την κ. Φόνσου προσπαθούν να βρουν κάποια λύση, κάποια δουλειά, να πάρω και εγώ τα πάνω μου, να ξεκινήσω μια καινούργια ζωή. Έχουν γίνει κινήσεις, και πολύς κόσμος μού γράφει στο Facebook και μου ζητούν να τους δώσω το ΙΒΑΝ μου, αλλά ντρέπομαι. Είναι λυπηρό πολύ για εμένα αυτό, και δεν μπορώ να το κάνω. Βλέπω με χαρά ότι πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να με βοηθήσουν να επανέλθω», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος σχετικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, μετά και την αποκάλυψη της εφημερίδας «Espresso» για την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ηθοποιός.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής παρατήρησε, στη συνέχεια, ότι ο Γιώργος Λαμπάτος είχε στον τοίχο του φωτογραφίες με τον Μάρκο Σεφερλή, με τον ίδιο να συγκινείται μιλώντας για τον παλιό συνεργάτη του, που οι σχέσεις τους είχαν λήξει στα δικαστήρια.

Ο Γιώργος Λαμπάτος αδυνατεί λόγω κακής οικονομικής κατάστασης να αποπληρώσει το ποσό των 12.000 ευρώ στον Μάρκο Σεφερλή, μετά τη δικαστική τους διαμάχη το 2022.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» ανέφερε ότι μέχρι ώρας δεν έχει αποπληρωθεί κάποιο ποσό από τα χρωστούμενα στον Μάρκο Σεφερλή, με τον Γιώργο Λιάγκα να απευθύνει και δημόσια έκκληση στον παραγωγό, «να χαρίσει τα χρήματα στον Γιώργο Λαμπάτο». Ο συνεργάτης του παρουσιαστή, Τάσος Τεργιάκης, είπε ότι μετά από τηλεφώνημα που είχε, έμαθε πως «δεν έχει εισπραχθεί κανένα ποσό από τον Μάρκο Σεφερλή».

Ο Γιώργος Λαμπάτος εξήγησε στην εκπομπή «Τ-Live» την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, τι συμβαίνει στη δική του περίπτωση, που ενώ δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο, πρέπει βάσει νόμου να πληρώσει τον Μάρκο Σεφερλή. «Επειδή δεν έχω κάποια περιουσία δεσμεύονται τα χρήματά μου από τα πνευματικά δικαιώματα στο θέατρο τα οποία είναι γύρω στα 350 – 500 ευρώ τον χρόνο, αυτό συμβαίνει εδώ και τρία χρόνια. Αυτά τα χρήματα βγαίνουν κατευθείαν στον Μάρκο, εφόσον υπάρχει δικαστική απόφαση. Τα χρήματα ωστόσο μένουν εκεί, αφού ο Μάρκος Σεφερλής δεν πήγε να τα πάρει. Είναι η αποκατάσταση της τιμής που έχει ως ηθοποιός. Θέλω δημόσια και μέσα από την εκπομπή σας να του ζητήσω συγγνώμη».

 

«Με τον Μάρκο είχαμε κάνει τον ”Ηλία του 16ου” με επιτυχία στο θέατρο. Είχαμε κάποια προβληματάκια, είχα πει και εγώ κάποια πράγματα, αλλά τώρα που αλλάζουν τα πράγματα, και αρχίζουν να ομορφαίνουν οι σκέψεις μου και οι εικόνες μου, ίσως να φταίω και εγώ για κάποια πράγματα. Η δική μου η κατάσταση δεν ήταν πολύ καλή. Ζητάω συγγνώμη, δεν έχω λόγο να έχω κακίες. Ήταν λάθος μου αυτό που έκανα με τον Μάρκο, γιατί και εκείνος προσπαθούσε με τη διάθεσή του να παίξει και να δείξει την αλήθεια μέσα από τον ρόλο του. Περισσότερο μου κοστίζει το να μην είμαι καλά με κάποιους ανθρώπους που έχουμε συνεργαστεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Plus