ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

Δημοπρατήσεις έργων 1,4 εκατ. ευρώ

Στη δημοπράτηση δύο έργων προϋπολογισμού 1.401.000 ευρώ προχωράει ο Δήμος Αγ. Παρασκευής, στο τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τα έργα «Διάνοιξη οδών στην περιοχή Πευκάκια Αγ. Παρασκευής» και «Κατασκευή περιφράξεων μετά την εφαρμογή ρυμοτομικών γραμμών».

Τα τεύχη δημοπράτησης των διαγωνισμών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και η ημερομηνία διεξαγωγής των δημοπρασιών είναι η 29η Αυγούστου 2017 για το έργο ρυμοτομήσεων και η 5η Σεπτεμβρίου 2017 για το έργο διανοίξεων οδών στα Πευκάκια.

Το έργο «Διάνοιξη οδών στην περιοχή Πευκάκια Αγ. Παρασκευής» προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ αφορά 21 οδούς. Πρόκειται για έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής βάσει Προγραμματικής Σύμβασης που έχει υπογραφεί από το δήμαρχο Αγ. Παρασκευής και την περιφερειάρχη Αττικής.

Το έργο «Κατασκευή περιφράξεων μετά την εφαρμογή ρυμοτομικών γραμμών» ύψους 401.328 ευρώ γίνεται από ίδιους πόρους του Δήμου και αφορά την ολοκλήρωση του έργου της «Βιοκλιματικής ανάπλασης».

Ο δήμαρχος Ιωάννης Σταθόπουλος συγχαίρει τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου για τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται για τη δημοπράτηση των έργων.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι