Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΠεριφέρειες

Διενέργεια ελέγχων σε σχολικά λεωφορεία

Από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρη Χατζηβρέττα, ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με τη διενέργεια εκτάκτων ελέγχων σε σχολικά λεωφορεία, εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκαν έκτακτοι στοχευμένοι έλεγχοι σχολικών λεωφορείων. Συγκεκριμένα, στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2017 συγκροτήθηκαν δυο συνεργεία Μικτών Κλιμακίων Ελέγχου Οχημάτων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Στο διάστημα αυτό ελέγχθηκαν συνολικά 33 σχολικά λεωφορεία, στα οποία δε διαπιστώθηκε κανένα τεχνικό πρόβλημα ή έλλειψη. Μόνο σε ένα σχολικό λεωφορείο διαπιστώθηκαν τεχνικές ελλείψεις και επιβλήθηκαν οι ανάλογες διοικητικές και οικονομικές κυρώσεις.

Μικτά Κλιμάκια Έλεγχου πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την ασφαλή και χωρίς προβλήματα μετακίνηση των μαθητών».

Ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Χατζηβρέττας δήλωσε:

«Θα συνεχίσουμε τους ελέγχους των σχολικών λεωφορείων περιοδικά σε όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς για να μπορούν τόσο οι μαθητές όσο και οι οικογένειές τους να αισθάνονται ασφαλείς και ήρεμοι στη μετακίνησή τους».

 

Προτεινόμενα