ΔήμοιΔήμος Αγίας Βαρβάρας

Διανομή τροφίμων στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Η νέα διανομή του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής στην Αγία Βαρβάρα θα γίνει την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 και ώρες 9:00-17:00, στον νέο χώρο Διανομών ΤΕΒΑ, κτίριο Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Σερίφου και Γούναρη.

Η είσοδος του χώρου είναι από την οδό Γούναρη.

Απαραίτητα για την παραλαβή, είναι η κάρτα ΤΕΒΑ και η ταυτότητά του δικαιούχου. Σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, απαιτείται το ΑΜΚΑ. Για όσους δεν παραλαμβάνουν οι ίδιοι, απαιτείται συμπληρωματικά εξουσιοδότηση.

Εντός του χώρου της διανομής, θα υπάρχει γραφείο υποδοχής με 4 καταστάσεις χωρισμένες ως εξής: Α-Δ, Ε-Λ, Μ-Π και Ρ-Ω, που αντιστοιχούν στο αρχικό γράμμα του επωνύμου του δικαιούχου (το όνομα στην κάρτα ΤΕΒΑ).

Απαραίτητα, χρειάζεται να έχετε μαζί σας καρότσι. Τα τρόφιμα θα δοθούν σε συσκευασμένα πακέτα 3 ειδών (ξηράς τροφής, μαναβική, νωπά).

Λόγω συνωστισμού και υψηλού κινδύνου ατυχήματος, απαγορεύονται μικρά παιδιά στον χώρο της διανομής.

Μητέρες που δεν έχουν λύση και θέλουν να έχουν μαζί τους τα παιδιά τους, φροντιστές ηλικιωμένων και ΑΜΕΑ, έγκυες και άτομα με ειδικές ανάγκες ή προβλήματα υγείας, θα εξυπηρετηθούν με ραντεβού τις ώρες 15:00-17:00, μόνο εφόσον έχουν τηλεφωνήσει από την προηγούμενη ημέρα της διανομής στο τηλέφωνο 210-5696511 (ώρες: 8:00-10:00).

Καμία απολύτως εξαίρεση στην προτεραιότητα δεν θα γίνει κατά τη διάρκεια της διανομής. Με τη λήξη της διανομής, τα προϊόντα επιστρέφουν στις αποθήκες του προμηθευτή, άρα δεν μπορεί να γίνει παραλαβή την επόμενη μέρα.

Πρέπει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, να ακολουθείτε τις οδηγίες του προσωπικού του Δήμου που θα βρίσκονται εντός και πέριξ του χώρου της διανομής.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι