ΕπικαιρότηταΠολιτική

Δεσμεύτηκε το οικόπεδο της Καϊλή στην Πάρο και ο κοινός τραπεζικός λογαριασμός με τον Τζιόρτζι

Στη δέσμευση του οικοπέδου που η Εύα Καϊλή διαθέτει στη Πάρο, προχώρησε η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος με επικεφαλής τον επίτιμο αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη.

Η δέσμευση του ακινήτου αποφασίστηκε στο πλαίσιο των ερευνών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που διενεργείται και στην Ελλάδα.

Ακόμη, δεσμεύτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες και κοινός λογαριασμός που διατηρεί η Ευα Καϊλή και ο σύζυγός της και μέσω του οποίου διακινήθηκαν τα χρήματα για την αγορά του εν λόγω οικοπέδου.

Το συγκεκριμένο ακίνητο στην Πάρο είναι συνολικής έκτασης επτά στρεμμάτων από την κ. Καϊλή και τον σύζυγό της Φραντσέσκο Τζιόρτζι, όπως αναφέρει το Law and Order.

Από την πλευρά της πάντως, μέσω του Έλληνα συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου η ευρωβουλευτής είχε προ ημερών αναφέρει ότι η αγορά του ακινήτου στην Πάρο είναι νόμιμη και πως τα χρήματα για αυτήν δικαιολογούνται από τις αμοιβές και τα εισοδήματά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βουρλιώτης φέρεται να διαπιστώνει σοβαρές υπόνοιες για τη διάπραξη ξεπλύματος μαύρου χρήματος αναφορικά με την αγορά του επίμαχου οικοπέδου.

Μάλιστα, στο πόρισμα που συνοδεύει τη δέσμευση του οικοπέδου το οποίο διαβίβασε και στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Μπαρδάκη, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης Αρχής αναφέρει ότι προκύπτουν σοβαρές υπόνοιες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για το λόγο, ζητείται η διερεύνηση του εν λόγου αδικήματος.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα