ΔήμοιΔήμος Αγίας Βαρβάρας

Χειροποίητες κούκλες και κοσμήματα στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

Η ετήσια έκθεση χειροποίητης κούκλας και κοσμήματος στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών Αγίας Βαρβάρας, εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου.

Οι χειροποίητες κούκλες κατασκευάστηκαν από μέλη των ΚΑΠΗ σε συνεργασία με το Κέντρο εικαστικών τεχνών. Η υπεύθυνη εικαστικών Μαρία Κακόνι επιμελήθηκε την κατασκευή των εκθεμάτων αλλά και την παρουσίαση της έκθεσης μετατρέποντας το χώρο σε παραμυθένιο σκηνικό από όπου ξεπηδούσαν μάγισσες, νεράιδες και δημιουργίες από το παιδικό τμήμα του εργαστηρίου.

Η υπεύθυνη διδασκαλίας κοσμήματος, Ιωάννα Μπουρδάκη, επιμελήθηκε την έκθεση κοσμήματος από τα τμήματα ενηλίκων, σε μια ευφάνταστη παρουσίαση στον Α’ όροφο του κέντρου, που ανέδειξε τις υπέροχες καλλιτεχνικές δημιουργίες από τις μαθήτριες.

Η μάγισσα «Μαριγώ» και ο μικρός «Γιαννάκης», κούκλες από την έκθεση που ζωντάνεψαν, στο κουκλοθέατρο που στήθηκε στον χώρο, με την ερμηνεία της κυρίας Γασπαρινάτου, μας απέδειξαν ότι η δημιουργικότητα δεν έχει ηλικία και η συνεργασία, η φαντασία και η θέληση μπορούν να παράγουν τέχνη.

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό Δευτέρα 17:00-20:30 Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη 9:00-12:00 και 17:00-20:30, Σάββατο 11:30-16:30. Η έκθεση ζωγραφικής από τα τμήματα ενηλίκων θα γίνει από 3 έως 13 Ιουνίου.

Κέντρο Εικαστικών Τεχνών, Γληνού και Νάξου.

Τηλέφωνο: 210-5617140, 210-5617106

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι