ΕπικαιρότηταΠολιτική

Χαμός στο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διάψευση Αχτσιόγλου: «Υπάρχει η κλήση στις 11:32» – «Απαράδεκτο οι κρίσεις να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news»

Τη στιγμή που έχει ξεκινήσει η δεύτερη ημέρα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στο κόμμα συνεχίζονται οι εσωτερικές αντιπαραθέσεις.

Ιδιαίτερα μετά την διάψευση της Έφης Αχτσιόγλου για τηλεφώνημα του Στέφανου Κασσελάκη προς την ίδια το Σάββατο το βράδυ.

Πέρα από την προσωπική δήλωση της Αχτσιόγλου, κύκλοι της ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Δε χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο», αναφέρουν κύκλοι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη.

Νωρίτερα η Έφη Αχτσιόγλου είχε δηλώσει: «Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ (Κασσελάκη) στην Αχτσιόγλου:

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του», αναφέρουν κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου.

Προσθέτουν ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

«Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», σχολιάζουν.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα