ΕπικαιρότηταΠολιτική

Αυτή είναι η βίλα του Κασσελάκη στις Σπέτσες που θα φιλοξενήσει τους 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στο σπίτι του στις Σπέτσες αναμένεται να φιλοξενήσει ο Στέφανος Κασσελάκης τους 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αγόρασε το αρχοντικό στην περιοχή Κουνουπίτσα του νησιού πρόσφατα και μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Live News, εκεί έκανε τις πρώτες διακοπές του στην Ελλάδα, μαζί με τον σύντροφό του Τάιλερ και τη μητέρα του.

Η βίλα του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες είναι -παραδοσιακά- μπλε και άσπρη- ενώ το πράσινο από τα δέντρα συμπληρώνει το τοπίο. Στο εντυπωσιακό ακίνητο έγιναν μια σειρά από συναντήσεις τον περασμένο Αύγουστο που δρομολόγησαν εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο τρίτος κατά σειρά ιδιοκτήτης του σπιτιού στις Σπέτσες. Το αγόρασε πριν από λίγα χρόνια και το αντίτιμο της αγοραπωλησίας δεν ανακοινώθηκε.

Κασσελάκης: Δεν πάμε για εκδρομή

«Γνωρίζω ότι πολλά από αυτά που κάνω είναι ασυνήθιστα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Έχω καλέσει τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι μου στις Σπέτσες – που τον Γενάρη απέχουν πολύ από την εικόνα του τουριστικού προορισμού. Θα είμαστε μαζί ένα ολόκληρο τριήμερο, θα αναλύσει ο καθένας τις προτάσεις του στον τομέα του και θα χαράξουμε την κοινή μας στρατηγική» ανέφερε με ανάρτησή του στο Χ,ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.

«είναι πολύ σημαντικό οι Βουλευτές να συμμετέχουν στη χάραξη της πολιτικής γραμμής σε κάθε νομοσχέδιο, ανεξαρτήτως προσωπικής ειδίκευσης και περιφέρειας εκλογής. Όπως έχω πει επανειλημμένα, ο νέος ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει «στενό κύκλο», όλοι είμαστε μία γροθιά. Η αξιωματική αντιπολίτευση θα παλέψει και στο Κοινοβούλιο και στους δρόμους ως μία συμπαγής ομάδα.

Την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για «εκδρομή», εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται ιδιαίτερα σε άλλες χώρες και είναι μία εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία. Αυτά δε γίνονται σε συσκέψεις μερικών ωρών. Προσωπικά, δε θα πορευτώ στην ελληνική πολιτική ούτε με τα συντηρητικά στερεότυπα της Δεξιάς ούτε με το βλέμμα στο bullying των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Χαράσσω τον δρόμο μου χωρίς κανένα φόβο και με πολύ πάθος, με συνοδοιπόρους τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη μας, τα μέλη μας, και κυρίως τον κόσμο που καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από αυτά που τον ταΐζει η Ενημέρωση Μητσοτάκη».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα