ΕπικαιρότηταΠολιτική

Αυγέρη κατά Αχτσιόγλου, Τσακαλώτου, Παπαδημούλη και “Ομπρέλας”: “Ο κύκλος ήττας του ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει” (VIDEO)

Στην αντεπίθεση μετά τα όσα ειπώθηκαν και έγιναν στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε η Δώρα Αυγέρη, στενή συνεργάτης του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στο Action 24, η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος άσκησε κριτική στην Eφη Αχτσιόγλου, τον Δημήτρη Παπαδημούλη, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τα στελέχη της “Ομπρέλας”.

 

Για την κριτική της Αχτσιόγλου στον Κασσελάκη

Συγκεκριμένα, με αφορμή την κριτική που άσκησε η Eφη Αχτσιόγλου στα όσα ανέφερε στο συνέδριο του ΣΕΒ ο Στέφανος Κασσελάκης, η κυρία Αυγέρη τόνισε μεταξύ άλλων ότι «θα μπορούσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη φορά που θα κάνει συναντήσεις με θεσμικούς φορείς, ο πρόεδρος να τον συνοδεύσει και με τη δική της εμπειρία να συμμετέχει».

«Είναι εύκολη και ανέξοδη κριτική όταν δεν παρακολουθείς τα πράγματα από κοντά στο πεδίο και δεν έχεις ανταποκριθεί στο κάλεσμα ενός νέου προσώπου και ναι πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε είναι ένας νέος αρχηγός», συμπλήρωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Θα ήταν παραγωγικό να μην πετάς πυροτεχνήματα και θα μπορούσες να είσαι πολύ αποδοτικός στην καθημερινή πράξη και παραγωγή πολιτικής και η συντρόφισσα Έφη έχει αυτή την εμπειρία», πρόσθεσε η κυρία Αυγέρη.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα