ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Αστυνομικός παρενέβη σε υπόθεση ενδιοικογενειακής βίας και έμπλεξε: “Παίρνουμε 1.000 € και είμαστε ακάλυπτοι” (VIDEO)

Ο νεαρός αστυνομικός που έχει γίνει viral μέσα από την πλατφόρμα “TikTok” Βαγγέλης Μπαταρλής, δημοσίευσε ένα νέο video στη σελίδα του και αναφέρθηκε στο σημαντικό ζήτημα που αντιμετωπίζει.

Ανά περιόδους τα βίντεο του συγκεντρώνουν χιλιάδες views.

Ενα από τα video που τον έφερε στο προσκήνιο, είναι το κύμα συμπαράστασηw που είχε ξεσηκώσει, όταν εξέφρασε την αλληλεγγύη του σε όσους βγήκαν να διαδηλώσουν στους δρόμους, για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο τελευταίο του βίντεο αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος, αλλά και αρκετοί συνάδελφοί του, όταν έρχονται αντιμέτωποι με πολλαπλές μηνύσεις και είναι αδύνατο να καλύψουν τα δικαστικά έξοδα.

Χαρακτηριστικά αναφέρει την περίπτωση που ο ίδιος και ο συνάδελφός του κλήθηκαν σε περιστατικό κακοποίησης γυναίκας και του παιδιού της από τον πρώην σύζυγο.

Ο άντρας, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για τις πράξεις του είναι ελεύθερος και εξακολουθεί να κακοποιεί τόσο την πρώην γυναίκα του, όσο και το παιδί του.

«Είμαστε ακάλυπτοι με τα πολλά δικαστικά έξοδα και η δικαιοσύνη συνεχίζει να τον δικαιώνει. Αν δεν έχουμε κάλυψη πως θα μπορούμε να πηγαίνουμε στα περιστατικά και να κάνουμε τη δουλειά μας», λέει χαρακτηριστικά.

 

@vaggelisbatarlis #police #policia #policeofficer #policeoftiktok #policeman #fypシ゚viral #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – BATARLIS

Πηγή: dessou.gr

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα