Άλλοι ΔήμοιΔήμοι

Άρχισαν οι εγγραφές παιδιών στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ζηρού

Από τον Δήμο Ζηρού ανακοινώνεται ότι άρχισαν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ Δήμου Ζηρού, με φορέα υλοποίησης την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.

Σημειώνεται ότι τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών λειτουργούν στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και ανήκουν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Είναι μονάδες για παιδιά ηλικίας 5 έως και 12 χρόνων, με στόχο την ευχάριστη και παράλληλα δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους μετά το Σχολείο.

Τα ΚΔΑΠ απευθύνονται σε μητέρες εργαζόμενες και άνεργες και παρέχονται δωρεάν.

Σε σχετική ανακοίνωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Δήμου Ζηρού, επισημαίνεται ότι από τις 24 Μαΐου άρχισε η διαδικασία δωρεάν εγγραφής παιδιών ηλικίας 5 έως και 12 χρόνων.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Από την Τετάρτη 24 Μαΐου έως και την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, θα είναι ανοιχτό το σύστημα αιτήσεων για τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2017-2018.

Εάν έχετε παιδί ηλικίας 5- 12 ετών και είστε εργαζόμενη (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΙΚΑ) ή άνεργη, μπορείτε να εγγράψετε το παιδί σας δωρεάν. Για όσες μαμάδες έχουν παιδί που θα το εγγράψουν σε δομές παιδικών σταθμών, η αίτηση είναι κοινή και για ΚΔΑΠ.

Για περισσότερες πληροφορίες, σας περιμένουμε στον χώρο μας καθημερινά 9:00-21:00 ή μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 26830-31855, 6973-515341».

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Άλλοι Δήμοι