ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Απίστευτο! Κέρκυρα: “Με χειρούργησαν χωρίς αναισθησία, άκουγα τα πάντα και πονούσα” (VIDEO)

Απίστευτη ακούγεται στον κοινό νου η καταγγελία ασθενούς, η οποία λέει πως υποβλήθηκε σε σοβαρό χειρουργείο χωρίς γενική αναισθησία στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια χειρουργείου κήλης στη σπονδυλική στήλη.

“Αρχισα να καταλαβαίνω τα πάντα”

Μιλώντας στο Mega, η γυναίκα τόνισε ότι έζησε έναν εφιάλτη.

«Στο πρώτο στάδιο δεν καταλάβαινα. Η αναισθησία μπήκε ενδοφλέβια, όχι από τα μηχανήματα. Κοιμήθηκα για να με διασωληνώσουν», ανέφερε.

«Οταν τελείωσε αυτό το κομμάτι της αναισθησίας, άρχισα να καταλαβαίνω τα πάντα. Ημουν μπρούμυτα, αλλά δεν μπορούσα να κουνηθώ. Προσπαθούσα να τους δώσω να καταλάβουν ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δεν μπορούσα να κουνήσω πολύ τα χέρια μου, μάλλον λόγω μυοχαλαρωτικών. Μετά από ένα σημείο, ο γιατρός είπε στον αναισθησιολόγο ότι η ασθενής ξυπνάει. Τον άκουγα», είπε και συνέχισε:

«Μου βάζουν άλλο λίγο αναισθησία, αλλά δεν λειτούργησε και πάλι. Αυτό έγινε τρεις φορές. Κάποια στιγμή, επειδή σπαρταρούσα, άκουσα πως ίσως να είμαι επιληπτική, αλλά δεν το δήλωσα. Ολο αυτό είναι εφιαλτικό, γιατί και άκουγα τα πάντα και πονούσα».

«Αυτό που μου έφερε σε πανικό, είναι πως ένιωθα ότι πνιγόμουν στην προσπάθειά μου να μιλήσω. Δεν θέλω να κατηγορήσω τον γιατρό, αλλά ούτε τον αναισθησιολόγο. Την ευθύνη εγώ την ρίχνω στο νοσοκομείο και στο μηχάνημα. Είχα πλήρη αντίληψη του τι γινόταν. Εχουμε λάβει και άλλες καταγγελίες για το νοσοκομείο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα