ΕπικαιρότηταΠολιτική

Απαντά το ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης βάφτισε θερμική πρόσκληση ένα πρόχειρο «τα λέμε»

«Ουδέποτε υπήρξε επίσημο θεσμικό αίτημα συνάντησης του πρωθυπουργού προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής», απάντησε ο Δημήτρης Μάντζος στην ανακοίνωση της ΝΔ σε συνέχεια των όσων δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές».

Σχολιάζοντας την πιθανότητα συνεργασιών, ο πρωθυπουργός σημείωσε στον Σταύρο Θεοδωράκη πως δεν πιστεύει πως είναι εφικτές στη χώρα μας και έφερε ως παράδειγμα το γεγονός πως έχει καλέσει δυο φορές τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη να συναντηθούν και εκείνος δεν απεδέχθη την πρόσκλησή του.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος βρίσκονται προφανώς σε βέρτιγκο εξαιτίας της προσωπικής αγωνίας του κ. Μητσοτάκη μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την καρέκλα του», δηλώνει σήμερα το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΑΣΟΚ: «Ο Μητσοτάκης βάπτισε θεσμική πρόσκληση ένα “τα λέμε”»

Ο κ. Μάντζος επέκρινε τον Πρωθυπουργό λέγοντας πώς βάπτισε ως θεσμική πρόσκληση ένα πρόχειρο… «τα λέμε», που αντάλλαξε με τον Νίκο Ανδρουλάκη σε διάδρομο της Βουλής ενώπιον δημοσιογράφων τον Δεκέμβριο του 2021.

«Εκείνη τη χρονική στιγμή, ο Νίκος Ανδρουλάκης χαιρετούσε τον Πρωθυπουργό της χώρας του. Όπως όμως έμαθε όλη η Ελλάδα μαζί και εμείς οκτώ μήνες μετά, τότε ο κ. Μητσοτάκης χαιρετούσε εκείνον, που παρακολουθούσε η ΕΥΠ, στην οποία ο ίδιος προΐσταται» συνέχισε ο κ. Μάντζος, αναφερόμενος στην υπόθεση παρακολούθησης του ευρωβουλευτή.

«Στην πραγματικότητα, δηλαδή, δεν χαιρετούσε ο πρωθυπουργός τον Αρχηγό του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος αλλά ο θύτης το θύμα του» συνέχισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, ανεβάζοντας δραματικά τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης.

«Η ανυποληψία και το θράσος τους δεν έχουν όριο» καταλήγει η δήλωση του κυρίου Μάντζου.

Τσιόδρας: «Τον παραπέμπω στο ρεπορτάζ όλων των ΜΜΕ το βράδυ της εκλογής του κ. Ανδρουλάκη»

Με ανάρτηση του στο twitter απάντησε στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Δ. Μάντζο ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, παραπέμποντας τον στο ρεπορτάζ των ΜΜΕ το βράδυ της εκλογής του κ. Ανδρουλάκη που αναφέρουν την πρόσκληση του κ. Μητσοτάκη για συνάντηση.

«Ο κ. Μάντζος υποστηρίζει ότι ουδέποτε διατυπώθηκε θεσμικό αίτημα για συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Ανδρουλάκη» έγραψε ο κ. Τσιόδρας.

«Τον παραπέμπω στο ρεπορτάζ όλων των ΜΜΕ το βράδυ της εκλογής του κ. Ανδρουλάκη, που αναφέρουν την πρόσκληση του Πρωθυπουργού σε συνάντηση» πρόσθεσε.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα