ΕπικαιρότηταΠολιτική

Αντίθετος με τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ο Φάμελλος – «Σκοντάφτουμε στα κορδόνια μας»

«Ήταν μεγάλη τιμή να αναλάβω ως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας», δήλωσε κατά την έναρξη της ομιλίας του στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Με στεναχωρεί η έλλειψη συντροφικότητας», ήταν μια αποστροφή του Σωκράτη Φάμελλου, ο οποίος κάλεσε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να ξαναβρούν τη συντροφικότητα. Αναφορικά με τις έριδες που επικρατούν στο εσωτερικό του κόμματος ο Σωκράτης Φάμελλος διερωτήθηκε: «Έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε μάχη ευρωεκλογών σε δεύτερο πλάνο για τις προεδρικές;» για να απαντήσει λίγα δευτερόλεπτα μετά «όχι, δεν έχουμε».

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε «δεν βλέπω προς το παρόν μία λύση που να λύνει τα προβλήματα του κόμματος», ενώ αναφερόμενος στο γιατί δεν δείχνει ο κόσμος εμπιστοσύνη στο κόμμα είπε ότι χρειάζεται εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών του κόμματος: «δεν είναι εμπιστοσύνη να κάνουμε κάθε πέντε μήνες για πρόεδρο κόμματος».

«Πώς θα πείσουμε την κοινωνία να μας εμπιστευτεί;», διερωτήθηκε ο Σωκράτης Φάμελλος. Εξέφρασε ανοιχτά τη διαφωνία του για τις εκλογές προέδρου. Τόνισε ότι δεν πιστεύει πως η πρόταση που έχει κατατεθεί για εκλογή προέδρου θα βοηθήσει στο μέλλον του κόμματος, εκφράζοντας την άποψη ότι θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα, ο δρόμος των νέων εκλογών. «Σκοντάφτουμε στα κορδόνια μας», δήλωσε.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα