Άλλοι ΔήμοιΔήμοι

Ανεπιθύμητος στη Λάρισα ο Κασιδιάρης

Ανεπιθύμητο κήρυξε τον Ηλία Κασιδιάρη ο Δήμος Λαρισαίων, με αφορμή μία εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην οποία θα συμμετείχε.

Μάλιστα, ο Δήμος με αφορμή σωρεία αντιδράσεων από διάφορους φορείς, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η εκδήλωση της Χρυσής Αυγής δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ένα κήρυγμα μίσους κατά της δημοκρατίας και περαιτέρω σημειώνει ότι ο Κασιδιάρης είναι ανεπιθύμητος στην πόλη.

Την ίδια ώρα, η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας βρίσκεται υπ’ ατμόν, καθώς έχουν προγραμματιστεί οι συγκεντρώσεις για το απόγευμα του Σαββάτου και υπάρχει φόβος για επεισόδια πέριξ του ξενοδοχείου στην οδό Φαρσάλων.

Η ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων

“Οπως πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το Σάββατο πρόκειται να βρίσκεται στην Λάρισα ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

Είμαστε σίγουροι ότι η «πολιτική εκδήλωση» της Χρυσής Αυγής δεν θα είναι τίποτε άλλο παρά ένα κήρυγμα μίσους κατά της δημοκρατίας.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, σταθερά προσηλωμένη στον αγώνα ενάντια στον φασισμό, τον ρατσισμό και σε ιδεολογίες που κινούνται πέρα και έξω από τις πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά, δηλώνει ότι ο εν λόγω βουλευτής είναι ανεπιθύμητος στη Λάρισα.

Σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού”.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Άλλοι Δήμοι