ΔήμοιΔήμος ΠεράματοςΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Αναβάθμιση 12 παιδικών χαρών στο Πέραμα

Την ανάπλαση 12 παιδικών χαρών του Δήμου Περάματος αποφάσισαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, με την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης.

Στόχος του έργου, που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας, είναι η αναβάθμιση των υφιστάμενων παιδικών χαρών του Δήμου Περάματος προκειμένου να αποτελέσουν ασφαλείς και πιστοποιημένους χώρους για την κάλυψη των αναγκών παιχνιδιού και άθλησης των παιδιών.

Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: αποξηλώσεις υπάρχοντος εξοπλισμού, προμήθεια οργάνων και τοποθέτησή τους, αποξηλώσεις παλαιών περιφράξεων και ελαστικών δαπέδων ασφαλείας, επισκευές περιφράξεων και τοποθετήσεις δαπέδων ασφαλείας, εργασίες πρασίνου.

Συγκεκριμένα, θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις στις παρακάτω παιδικές χαρές του Δήμου Περάματος: Προφήτη Ηλία, Νέου Ικονίου, Καραολή και Δημητρίου (άνω), Καραολή και Δημητρίου (κάτω), οδού Καραϊσκάκη, οδών Ρούπελ και Ερμού, οδού Ιερολοχιτών, οδών Σολωμού και Ειρήνης, οδού Φαναρακίου, Πάρκου Δημητριάδη (άνω), Πάρκου Δημητριάδη (κάτω) και στην παιδική χαρά στο Θεατράκι.

Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί από την Περιφέρεια Αττικής και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Πειραιώς και Νήσων.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι