ΕπικαιρότηταΚόσμος

Ακόμη οκτώ νεκροί από την πανδημία στη Βικτόρια της Αυστραλίας

Ακόμη οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κοροναϊό στη Βικτόρια της Αυστραλίας, ενώ καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο και 55 νέα κρούσματα COVID-19.

Η Βικτόρια εξελίχθηκε στην πολιτεία με τα περισσότερα περιστατικά μόλυνσης από το νέο κοροναϊό στην Αυστραλία, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχε αναφέρει εννέα θανάτους και 41 νέα περιστατικά μόλυνσης.

Επρόκειτο για το χαμηλότερο επίπεδο του αύξησης του αριθμού των περιστατικών, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 10 εβδομάδων.

Στη Βικτόρια έγινε παράταση της σκληρής απαγόρευσης κυκλοφορίας για την πρωτεύουσα Μελβούρνη, μέχρι την 28η Σεπτεμβρίου, ενώ στη Βικτόρια έχει καταγραφεί ποσοστό περίπου 75% επί του συνόλου των 26.377 κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί στην Αυστραλία, αλλά και το 90% από το σύνολο των 770 θανάτων.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα