ΔήμοιΔήμος Αγίας Βαρβάρας

Αγία Βαρβάρα: Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, πιστός για μια ακόμη χρονιά στο καθιερωμένο ραντεβού για τον εορτασμό των Αποκριών, διοργανώνει εκδηλώσεις για τους δημότες του, με σκοπό την διασκέδαση και την δημιουργική ενασχόλησή τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδι, χορό και γλυκές εκπλήξεις, το Σάββατο 2 Μαρτίου, την Κυριακή 10 Μαρτίου και την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 ώρα 11:00 π.μ. στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών 

Ανοιχτό μάθημα κατασκευής χαρταετού για το παιδικό τμήμα του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών με συμμετοχή μελών των ΚΑΠΗ.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 ώρα 11:00 π.μ.

Αποκριάτικο Παιδικό Πάρτι στο Κλειστό Γυμναστήριο “Ολυμπιονίκη Μαρίας – Ελένης Κορδαλή” (Οδός: Ραιδεστού 4). Ο δήμος περιμένει τους μικρούς του δημότες σε διασκεδαστικό αποκριάτικο πάρτυ μεταμφιεσμένων με ομαδικά παιχνίδια, τραγούδι, χορό, ζωγραφική στο πρόσωπο, μπαλονοκατασκευές και γλυκές εκπλήξεις (Εργαστήρι Αποκριάτικων κατασκευών από το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών).

Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013 ώρα 11:00 π.μ.

Ο δήμος γιορτάζει τα Κούλουμα στο Πάρκο Μητέρας διοργανώνοντας ένα παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική, χορό και συμμετοχή των τμημάτων παραδοσιακών χορών της Σχολής Χορού του Δήμου, του Συλλόγου Ποντίων “Ο ΦΑΡΟΣ”, της Ένωσης Κρητών “Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ” και μελών των ΚΑΠΗ.
Θα προσφερθούν σαρακοστιανά εδέσματα από τον Δήμο και τους συλλόγους.

* Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο “Ολυμπιονίκη Μαρίας – Ελένης Κορδάλη”, οδός Ραιδεστού 4.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι