ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

Αγ. Παρασκευή: Συνεχίζεται το αντιπλημμυρικό στα Πευκάκια

Κανονικά συνεχίζεται, από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, το αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων των οδών Αγ. Αναργύρων και Παπανδρέου, στα Πευκάκια, αρχικού προϋπολογισμού 550.000 ευρώ, το οποίο είχε διακοπεί για μικρό χρονικό διάστημα λόγω τυπικών διαδικασιών.

Το έργο ξεκίνησε στις 2/11/2017 από την οδό Αγίων Αναργύρων και θα συνεχιστεί στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου, στην κατεύθυνση της προς την οδό Κλεισθένους.

Σημειώνουμε επίσης ότι η εργολαβία συμμορφώθηκε στις επισημάνσεις κατοίκων της περιοχής και τις υποδείξεις του Δήμου για καλύτερη και ασφαλέστερη περίφραξη των σημείων εργασιών.

Υπενθυμίζετε ότι το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο προϋπολογισμού 4,3 εκατομμυρίων ευρώ, που κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Αττικής, θα συνεχιστεί στις οδούς Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου και Υμηττού στα Νότια Πευκάκια (καθώς και στις οδούς Δραγατσανίου και Τσιμισκή στο Κοντόπευκο), μετά την ολοκλήρωση του στις οδούς Καραϊσκάκη, Μπουμπουλίνας και Μεγ. Σπηλαίου του Τσακού (έχει ήδη ολοκληρωθεί στις οδούς Θήρας, Χρυσοστόμου Σμύρνης Πλαταιών, Δημοσθένους, Γούναρη και Πατρόκλου στο Κοντόπευκο).

Παραλλήλως, ένα νέο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων στα Πευκάκια προϋπολογισμού 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, στις οδούς Επαμεινώνδα, Καραγάτση, Βρεττάκου, Χρυσοβαλάντου Αριστοφάνους, Λουκή Ακρίτα Φθιώτιδος, Ορχομενού, Τυρνάβου, Αταλάντης, Μακαρίου, Αγαπήνωρος, Κρήτης, Κάδμου και Αγίας Θέκλας εντάχθηκε στο φετινό προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, μετά από αίτημα του Δήμου.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι