ΔήμοιΔήμος Αγίας Παρασκευής

5ος Δρόμος ζωής αναδεικνύοντας τον Υμηττό

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), με την συνδρομή του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής και την υποστήριξη της Ομάδας Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών «ORAMA», διοργανώνουν για 5η χρονιά αγώνα δρόμου για όλες τις ηλικίες, με την επωνυμία «5ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής Αναδεικνύοντας τον Υμηττό 2018».

Ο αγώνας , με σκοπό την προώθηση του μαζικού αθλητισμού και την ανάδειξη και προστασία της οικολογικής και αθλητικής αξίας του Υμηττού, θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού-Υπεραποστάσεων (Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.-Υ).

Οι συμμετέχοντες και οι θεατές του αγώνα θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Μαγειρείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, είτε με την παραλαβή του φακέλου τους από τη Γραμματεία(οι συμμετέχοντες), είτε κατά την ημέρα του αγώνα στους ειδικούς συλλέκτες τροφίμων που θα έχουν τοποθετηθεί από το Δήμο στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής (όλοι).

Επίσης όποιος επιθυμεί θα μπορεί να ενημερωθεί ή και να εγγραφεί ως εθελοντής δότης μυελού των οστών από πιστοποιημένο συνεργείο που θα διαθέτει στην Κεντρική Πλατεία την ημέρα του αγώνα ο ΠΑΟΔΑΠ σε συνεργασία με το “Όραμα Ελπίδας”.

Όλες οι πληροφορίες για τον αγώνα (διαδρομές, ώρες, ηλικιακές κατηγορίες, δηλώσεις συμμετοχής κλπ) περιέχονται στην προκήρυξη που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι