Άλλοι ΔήμοιΔήμοιΠεριφέρεια ΠελοποννήσουΠεριφέρειες

3η «Λευκή Νύχτα» στην Κυπαρισσία

Θεσμός τείνει να καθιερωθεί η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, μετά και την απόλυτη επιτυχία των δύο πρώτων διοργανώσεων, να σχεδιάζει ήδη την 3η εκδήλωση για το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016.

Οπως πάντα, η διοργάνωση συμπίπτει με τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Από την πλευρά του, ο Εμπορικός Σύλλογος κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρξει σημαντική συμμετοχή στήριξης εκ μέρους των επαγγελματιών της πόλης.

Ειδικότερα, η κινητοποίηση αφορά στην ενίσχυση των πρωτοβουλιών και των δράσεων για εκείνη την ημέρα, με τη διοργάνωση μουσικών happenings, θεαμάτων, αλλά και με την ταυτόχρονη ενσωμάτωση προσφορών και εκπτώσεων, με τα μαγαζιά να παραμένουν ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ.

Στόχος είναι η πόλη να βρεθεί για μία ακόμη φορά στο κέντρο της εορταστικής ατμόσφαιρας. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία σε συνδυασμό με την ολοένα και πιο δύσκολη καθημερινότητα καθιστά αναγκαία τη διοργάνωση αντίστοιχων εκδηλώσεων δίνοντας στον κόσμο μία διέξοδο και μία αίσθηση γιορτής, το οποίο οφείλουν πρώτα απ’ όλα στους κατοίκους αυτής της πόλης που τη στηρίζουν και την ενισχύουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της διοργάνωσης δίνεται η δυνατότητα σε όσους επαγγελματίες επιθυμούν, να λάβουν μέρος στο «Διαγωνισμό Καλύτερης Βιτρίνας», όπου θα βραβευτούν οι τρεις ομορφότερες και πιο ελκυστικές βιτρίνες καταστημάτων.

Παράλληλα, οι ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής έχουν θέσει σε ισχύ ειδικά πακέτα και προσφορές για το τριήμερο.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Άλλοι Δήμοι