
Στα 259 είναι τα κρούσματα στην Ελλάδα, όπως τα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ.
Από αυτά τα 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Σύμφωνα με την ενημέρωση έχουν καταγραφεί έξι ακόμη θάνατοι από κοροναϊό.
Συνολικά, οι νεκροί στην Ελλάδα είναι 254. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 9.531. Το πρωί έγινε γνωστό ότι ακόμη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από κοροναϊό στη χώρα μας.
Όπως έγινε γνωστό, ένας 87χρονος ο οποίος ήταν θετικός στον ιό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, άφησε την τελευταία του πνοή.
Κατά πληροφορίες, ο ηλικιωμένος δεν σχετιζόταν με κάποιο από τα γηροκομεία στα οποία εντοπίστηκαν τα κρούσματα.
Νωρίτερα έγιναν γνωστοί οι θάνατοι δύο ηλικιωμένων που ήταν θετικοί τον ιό και ήταν τρόφιμοι στο γηροκομείο του Ασβεστοχωρίου.











