Περιφέρεια Δυτικής ΕλλάδαςΠεριφέρειες

10η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η 10η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα από το ΙΟΑΣ (Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»).
Στη δράση αυτή που γίνεται Πανευρωπαϊκάσυμμετέχει και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

«Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των νέων ανθρώπων, όσον αφορά την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων σε συνδυασμό με κατανάλωση αλκοόλ.

Εντάσσεται στην συνολική προσπάθεια που κάνει η Περιφέρειά μας με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στους δρόμους μας», υπογραμμίζει ο βοηθός περιφερειάρχη και εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος στον τομέα της Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος.

Σκοπός της δράσης είναι να διαδοθεί το μήνυμα «Το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί» και να υιοθετηθούν στάσεις ζωής για έναν κόσμο χωρίς τροχαία ατυχήματα.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο νυχτερινό κέντρο Disco Room (Αγίου Ανδρέου 88) στην Πάτρα και στον κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολλογίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον ΙΟΑΣ στο τηλέφωνο 210-8620150 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ioas.gr.

Θυμηθείτε«Ολοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει, Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας!».

 

Προτεινόμενα

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Φιλελληνισμού και Διεθνούς Αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 ...