ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ζωή – Βαρέλη Στεφανίδη: «Ζητώ συγνώμη, ήταν απαράδεκτη ανάρτηση»

Με νεότερη ανάρτησή της η Ζωή ΒαρέληΣτεφανίδη, η οποία είναι μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη και υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, ζήτησε συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτησή της για την υπόθεση Γεωργούλη και την Ελένη Χρονοπούλου, ανεβάζοντας φωτογραφία από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Μακελειό”.

“Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτησή μου”,  αναφέρει μεταξύ άλλων.

“Ζητώ συγγνώμη για την απαράδεκτη ανάρτησή μου. Αναγνωρίζω το λάθος μου και γι’ αυτό κατέβασα αμέσως τη σχετική ανάρτηση. Ως γυναίκα και μητέρα γυναικών απολογούμαι για τα συναισθήματα που το σοβαρό μου ατόπημα προκάλεσε”.

Η προηγούμενη ανάρτησή της προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από όλους τους πολιτικούς χώρους, με το ΠΑΣΟΚ να εκφράζει την οργή του και η κυρία Βαρέλη – Στεφανίδη την “κατέβασε”.

Μάλιστα, θέση για το εν λόγω θέμα πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών Παύλος Χρηστίδης μέσω του λογαριασμού του στο Twitter έγραψε,είναι δυνατόν; Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό;”, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με όσα είχε γράψει λίγο νωρίτερα η Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη.

 

Δημήτρης Μάντζος: Αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ το βαρέλι δεν έχει πάτο

«Μετά τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων του θύματος, μετά την επιχείρηση υποβάθμισης των εγκληματικών πράξεων, μετά την ενορχηστρωμένη πολιτική εκμετάλλευση μιας σοβαρής νομικής υπόθεσης, αποδεικνύεται ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «το βαρέλι δεν έχει πάτο», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μάντζος.

«Η υποψήφια βουλευτής, περιφερειακή σύμβουλος και μέλος του τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Βαρέλη-Στεφανίδη, αναπαράγει και υιοθετεί στο twitter κατάπτυστα και ψευδή δημοσιεύματα της εφημερίδας «Μακελειό». Ρωτούμε τον κ. Τσίπρα προσωπικά τι άποψη έχει για όλα αυτά. ΥΓ: Ας σβήνουν όσο προλαβαίνουν. Εξάλλου, δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό. Ούτως ή άλλως, δεν πείθουν κανέναν», συμπληρώνει ο κ. Μάντζος.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα