ΕπικαιρότηταΠολιτική

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου

Την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. «Έχει γίνει μία συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανόν είναι να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία», αποκάλυψε ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ενώ σημείωσε ότι του αρέσει ο Νότιος τομέας της Αττικής.

«Εγώ θα παραμείνω δημοσιογράφος, θα κρατήσω τη δουλειά μου», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημητρίου ο οποίος εξήγησε ότι «με τη ΝΔ μοιράζομαι ένα 80% των απόψεων της. Διαφωνώ σε άλλα πράγματα. Μου αρέσει αυτό το κλίμα που υπάρχει. Είναι πραγματικά ένα κόμμα το οποίο, ο ένας λέει το άλφα, ο άλλος λέει το βήτα».

«Με τον Κυρ. Μητσοτάκη έχουμε μία πολύ παλιά γνωριμία, μιλάμε πολύ καιρό, του είχα πει σε ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος, θα φανώ. Όταν σου λένε βάλε τις πράξεις σου, κοντά στα λόγια σου, πρέπει να πάρεις μία απόφαση», συμπλήρωσε ενώ τόνισε πως «το να είσαι βουλευτής, το να κάνεις σωστά τη δουλειά σου μέσα στο κοινοβούλιο είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου συναντήθηκε την Πέμπτη με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έχει εκφράσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον του για την πολιτική και τώρα θα κατέβει υποψήφιος στον νότιο τομέα με το κόμμα της Πειραιώς, στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα