Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Υπερωρίες για το ξεμπλοκάρισμα έκδοσης χιλιάδων αδειών οδήγησης

Τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους εργαζόμενους των Διευθύνσεων Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής, οι οποίοι για δεύτερη Κυριακή εργάστηκαν υπερωριακά, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες έκδοσης 100 χιλιάδων αδειών οδήγησης που εκκρεμούν εδώ και 1,5 περίπου χρόνο, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ειδικότερα, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019 εργάστηκαν 113 υπάλληλοι και στις επτά διευθύνσεις Μεταφορών της Περιφέρειας Αττικής σε όλο το λεκανοπέδιο, ανταποκρινόμενοι θετικά στο κάλεσμα του κ. Πατούλη να δουλέψουν πέραν του κανονικού ωραρίου, προκειμένου να επιταχυνθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Κεντρικός στόχος είναι η έκδοση των αδειών εντός τριών μηνών. Μεταξύ άλλων, 19.660 άδειες αφορούν απώλειες και ανανεώσεις, 30.600 είναι για νέους οδηγούς-αναβάθμιση κατηγορίας και 49.000 είναι για πολίτες άνω των 74 ετών.

Σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει τα εξής:

Μαζί με τους εργαζόμενούς μας, οι οποίοι απασχολούνται υπερωριακά για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προχωράμε με γρήγορους ρυθμούς, προκειμένου να ξεμπλοκάρουμε τις σχετικές διαδικασίες και να βάλουμε ένα οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών.

Δεσμευόμαστε πως 100.000 διπλώματα οδήγησης που είχαν μείνει μπλοκαρισμένα θα έχουν εκδοθεί εντός των επόμενων τριών μηνών.

Προτεραιότητά μας είναι η ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και αυτό θα το αποδεικνύουμε καθημερινά με πράξεις.

Συγχαίρω όλους τους εργαζόμενους μας που με υψηλό αίσθημα καθήκοντος, συμβάλλουν ουσιαστικά σε αυτή μας την προσπάθεια.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής