ΔήμοιΔήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ξεκίνησαν τα θαλασσινά μπάνια για τα ΚΑΠΗ

Ξεκίνησαν τα θαλασσινά μπάνια για τα μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με συμμετοχή 50 ατόμων από τη Λυκόβρυση και 35 ατόμων από την Πεύκη.

Το Ν.Π.Δ.Δ ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του διοργανώνει μετά από πολλά χρόνια δωρεάν θαλάσσια μπάνια για τα μέλη των ΚΑΠΗ και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα θα οργανωθούν 8 μπάνια για την Πεύκη και 8 για τη Λυκόβρυση στο Αυλάκι του Πόρτο Ράφτη, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας μιας οργανωμένης παραλίας και διαθέτει ναυαγοσώστη, ενώ τους λουόμενους συνοδεύει νοσηλεύτρια.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ ευτυχής που κατορθώνουμε να προσθέσουμε άλλη μια δυνατότητα στους συνδημότες μας, που είναι μέλη των ΚΑΠΗ και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στην πρόεδρο και στο ΔΣ του ΚΟΙΠΑΠ, αλλά και στους εργαζομένους στο Νομικό Πρόσωπο. Σκοπός είναι ως Δήμος να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι».

Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Άννα Ασπραδάκη δήλωσε από την πλευρά της: «Έχουμε πάρει μια εντολή από τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη να ενισχύσουμε την κοινωνική μας πολιτική. Γι’ αυτό στο ΚΟΙΠΑΠ αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα.

Έτσι κατορθώσαμε να ξαναδώσουμε τη δυνατότητα για δωρεάν θαλασσινά μπάνια στα μέλη των ΚΑΠΗ μετά από αρκετά χρόνια και χαίρομαι που οι συνδημότες μας το απολαμβάνουν».

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι