Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Βραβεύθηκε η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών

Βραβεύσεις για τη Ρένα Δούρου και το προπονητικό τιμ της Εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης γυναικών, στο σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών.

Συγκεκριμένα, την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου βράβευσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ), Παναγιώτης Γιαννάκης, για τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στη διοργάνωση του διεθνούς σεμιναρίου του ΣΕΠΚ το διήμερο 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου, με στόχο την αναβάθμιση του Έλληνα προπονητή, την παραγωγή αθλητικού δυναμικού (στελεχών-προπονητών) και τη συνεχή επιμόρφωση των μελών.

«Το μπάσκετ είναι άθλημα που βοηθάει την κοινωνία και οι προπονητές κάνουν τα παιδιά να ονειρεύονται και να υλοποιούν τα όνειρά τους», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ Παναγιώτης Γιαννάκης.

Από την πλευρά της, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, αφού ευχαρίστησε τον ΣΕΠΚ για την τιμή που της έκανε, τόνισε τον ρόλο προτύπων που παίζουν παίκτες και προπονητές για τα παιδιά.

Ακολούθως, ο ΣΕΠΚ βράβευσε την προπονητική τριάδα της Εθνικής ομάδας καλαθοσφαίρισης γυναικών, η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας και μετείχε στο σεμινάριο, παρουσιάζοντας το πρωτοποριακό σύστημα άμυνας που εφάρμοσε στο Ευρωμπάσκετ η Εθνική ομάδα γυναικών.

Το βραβείο έδωσε στους προπονητές Κώστα Κεραμιδά, Ελένη Καφαντάρη και Αγγελο Τσίκληρα, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, η οποία συνοδευόταν από τον περιφερειακό σύμβουλο, εντεταλμένο για θέματα Αθλητισμού Σπύρο Πάντζα.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Περιφέρεια Αττικής