ΔήμοιΔήμος Διονύσου

Βράβευση αθλητών στον Διόνυσο

Τους νεαρούς αθλητές της Σχολής πολεμικών τεχνών Αγ. Στεφάνου «Nas Camp» και τον προπονητή τους Νάσο Αργυρόπουλο, τίμησε ο δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης.

Η βράβευση έγινε για τις επιτυχίες τους και τις διεθνείς διακρίσεις τους κατά το 2017 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Muay Thai, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kickboxing και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Muay Thai.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Διονύσου βράβευσε και απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Κωνσταντίνο Σαρκίρη, τη Δήμητρα Γουρνάκη, τη Γεωργία Σγούρου, τον Δημήτρη Αλεξίου, τον Γιώργο Πολυζώη και τον Ευάγγελο Βασταρδή.

Ο Διονύσης Ζαμάνης στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, τόνισε:

Θέλω να σας πω ένα μεγάλο μπράβο για τις επιτυχίες σας. Δώσατε χαρά και περηφάνια σε όλους μας με τις σημαντικές διακρίσεις σας.

Αποδείξατε ότι με πείσμα, θέληση και σκληρή δουλειά, τα πάντα είναι εφικτά.

Από πολύ μικρή ηλικία έχετε βάλει τις βάσεις μιας λαμπρής σταδιοδρομίας και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στους γονείς σας, όσο και στον προπονητή σας.

Από τη μεριά τους, ο Νάσος Αργυρόπουλος και οι αθλητές ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για την εγκάρδια υποδοχή και τα καλά του λόγια, ενώ τόνισαν πως η προσπάθεια τους για επιτυχίες θα συνεχιστεί.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς σε πολύ ζεστό κλίμα, παρουσία γονέων, συγγενών και πολλών φίλων των αθλητών.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι