ΕπικαιρότηταΠολιτισμός

ΒΙΒΛΙΟ: “Η Σκάλα μου η Μαγική!”

Από τις εκδόσεις “Πολύχρωµος ΚΟΣΜΟΣ” κυκλοφορεί (σε όλα τα µεγάλα βιβλιοπωλεία) το Βιβλίο µε CD µε τίτλο: «Η Σκάλα µου η Μαγική!» της Ελένης Κοντοπίδη ISBN: 978-618-84315-0-8

Στην παρουσίαση της έκδοσης, η συγγραφέας, που έχει κάνει και την εικονογράφηση όσο και τη μελοποίηση του CD, μάς προσκαλεί σε μια διαδραστική αφήγηση με πολλά χρώματα, τραγούδια και εκπλήξεις για τα παιδιά, στο “Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη” το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 (18:00).

Είσοδος ελεύθερη

 

Μια ιστορία για το µαγικό ταξίδι ενός παιδιού που βρίσκεται επάνω σε µία σκάλα µοναδική, αλλιώτικη από τις άλλες. Μια σκάλα µαγική, που µεταµορφώνεται συνεχώς! Μεγαλώνει και ψηλώνει, όσο µεγαλώνει και εξελίσσεται το παιδί. Αλλάζει σχήµα, χρώµα και ήχο, σύµφωνα µε όσα εκείνο σκέφτεται και αισθάνεται. Ωσπου µια µέρα, συµβαίνει κάτι ακόµα πιο µαγικό!…

 

info

Βιβλίο µε CD «Η Σκάλα µου η Μαγική!»

ΣΕΛΙΔΕΣ: 44

ΣΧΗΜΑ: 20,5X29 Σκληρό εξώφυλλο

ΤΙΜΗ: 11,00 € (περιλαµβάνει ΦΠΑ 6%)

ΗΛΙΚΙΕΣ: από 2,5 ετών

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η Ελένη Κοντοπίδη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.

Είναι Μουσικολόγος – Συγγραφέας

Αποφοίτησε από το Μουσικό Γυµνάσιο και Λύκειο Ιλίου και στη συνέχεια από το Τµήµα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών.

Ταυτόχρονα, σπούδασε πιάνο, ανώτερα θεωρητικά της µουσικής (Αρµονία και Αντίστιξη) και σύγχρονο τραγούδι, στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών.

Εργάστηκε ως καθηγήτρια µουσικής στην πρωτοβάθµια εκπαίδευση, ενώ παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο της ασφαλιστικής διαµεσολάβησης.

Ακολουθώντας πιστά την πεποίθησή της περί δια βίου µάθησης, συνεχίζει να επιµορφώνεται συνεχώς σε θέµατα ψυχολογίας παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, ενώ επιλέγει να διδάσκεται από τα παιδιά αντί να διδάσκει.

Γι’ αυτό συγγράφει παιδικά βιβλία και δεν χάνει ευκαιρία να παίζει, να αλληλεπιδρά και να συµπράττει µαζί τους στις παρουσιάσεις του έργου της και όχι µόνο!

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα