ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Βιασμός 12χρονης: Τι ισχυρίζονται οι τρεις συλληφθέντες – Πήραν προθεσμία για την Τετάρτη

Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου θα περάσουν και πάλι την ερχόμενη Τετάρτη οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό που συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο.

Οι κατηγορούμενοι, για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, φέρονται μα αρνούνται την κατηγορία που τους αποδίδεται. Οι τρεις κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν από την 33η ανακρίτρια προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος φέρεται να επικαλείται διανοητικά προβλήματα τα οποία σύμφωνα με την υπεράσπιση του, επιβεβαιώνει γιατρός, ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι κλείστηκαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη, αλλά τελικά έγιναν δύο συναντήσεις ενώ η τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Επιπλέον εμφανίζεται να σημειώνει πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος σε διαθεσιμότητα πλέον του νοσοκομείου Μεταξά φέρεται να αρνείται ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει χρήματα στο παιδί. Τη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών ακολουθεί και ο 34χρονος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η 37χρονη μητέρα να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας. Η 37χρονη είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της συγκλονιστικής υπόθεσης καθώς αντιμετωπίζει τη βαρύτατη κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας την οποία, ωστόσο, αρνείται.

Σήμερα θα κριθεί από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα αν θα πείσει με τους ισχυρισμούς της καθώς αμέσως μετά την απολογία της θα αποφανθούν για την προφυλάκιση της ή όχι.

Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τις πληροφορίες να επιμένουν πως έρχονται και άλλες συλλήψεις είτε με βάση στοιχεία που έχει δώσει το παιδί για τους «πελάτες» είτε από άλλα που προέρχονται από τις αναλύσεις των επικοινωνιών από τα κινητά τηλέφωνα και το διαδίκτυο.

Ήδη, έχουν προφυλακιστεί οι κατηγορούμενοι Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που συνελήφθησαν.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα