ΕπικαιρότηταΚόσμος

Βασιλιάς Κάρολος: Ο όρος που έθεσε για να δώσει τίτλους στα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Eλισάβετ, δημοσίευμα του Τatler αναφέρει ενδιαφέροντα νέα σχετικά με τη βασιλική οικογένεια.

Τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ λοιπόν, εξακολουθούν να αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας ως Αρτσι Χάρισον ΜαουντμπάτενΟυίνδσορ (Master Archie Harrison MountbattenWindsor) και Λίλιμπετ ΜαουντμπάτενΟυίνδσορ (Miss Lilibet MountbattenWindsor).

Σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα και συντάκτρια των «Sunday Times» Roya Nikkhah, η αναποφασιστικότητα «αυξάνει τις εντάσεις» μεταξύ του Καρόλου και της οικογένειας Σάσεξ.

Σημειωτέον, ότι οι νέοι τίτλοι του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της οικογένειάς του, ενημερώθηκαν αμέσως στον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στους Times: «Το γεγονός ότι (τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ) δεν έκαναν αυτές τις αλλαγές υποδηλώνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί να μην τα αλλάξουν όλα την ίδια στιγμή;».

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του τηλεοπτικού τοκ σόου «The Royal Beat», η βασιλική εμπειρογνώμονας Κέιτι Νίκολ (Katie Nicholl) δήλωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ είναι πρόθυμος να δώσει στα μικρότερα εγγόνια του τους τίτλους, αλλά «υπάρχει ένας όρος και αυτός είναι η εμπιστοσύνη»…

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα