ΕπικαιρότηταΠολιτική

Β. Λεβέντης: Η Ε.Κ. θα περάσει το κατώφλι του 3%

«Η ανεξαρτητοποίηση του Γιάννη Σαρίδη φέρνει στο μυαλό μου την υπόθεση Συμπιλίδη. Δυστυχώς, ο συγκεκριμένος βουλευτής έγινε αποστάτης της παράταξης», δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, αναφερόμενος στην ανεξαρτητοποίηση του κ. Σαρίδη, δήλωσε ότι τα τελευταία δύο χρόνια δεν συμμετείχε στις κομματικές εκδηλώσεις με αποκορύφωμα την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τον περασμένο Απρίλιο.

Σχετικά με τις πρόσφατες ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του κόμματος κατήγγειλε σχέδιο πολιτικής εξόντωσης του ιδίου και της Ενωσης Κεντρώων.

Οπως τόνισε «συγκεκριμένα ΜΜΕ απέκλεισαν υποψήφιους ευρωβουλευτές αλλά και τον ίδιο, με αποτέλεσμα να μην περάσει το μήνυμα του κόμματος στο εκλογικό σώμα».

Πάντως, ο κ. Λεβέντης εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών, υπογράμμισε ότι η Ενωση Κεντρώων θα ξεπεράσει το κατώφλι του 3% και θα είναι η ευχάριστη έκπληξη των εθνικών εκλογών.

«Η Ενωση Κεντρώων θα παρουσιάσει στον ελληνικό λαό το πρόγραμμά της, που αφορά τα μεγάλα ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας. Για παράδειγμα, ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, μείωση των βουλευτών στους 150, ποινικοποίηση του ρουσφετιού, καθιέρωση της απλής αναλογικής και σύσταση Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου των δημοσίων δαπανών με επικεφαλής, δια κληρώσεως, εισαγγελέα δικαστικό λειτουργό από το σώμα των εφετών δικαστών», ανέφερε ο κ. Λεβέντης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα