ΕπικαιρότηταΠολιτική

Τσίπρας: Το σημαντικό είναι να ξέρεις να κερδίζεις αλλά και να χάνεις

Εικόνα αρχείου: Facebook @TsiprasAlexis

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην πλατεία Συντάγματος, όπου βρίσκονταν τα εκλογικά περίπτερα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής, Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Ρένα Δούρου αντίστοιχα, οι οποίοι και οι δύο ηττήθηκαν από τους αντιπάλους τους στον Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Το σημαντικό στην πολιτική είναι να ξέρεις να κερδίζεις αλλά και να χάνεις», σημείωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. «Να σηκώνεσαι πάλι όρθιος και να παλεύεις».

Ο πρωθυπουργός σημείωσε πως δόθηκε ένας σημαντικός αγώνας και συνεχάρη όλους όσοι κέρδισαν σήμερα, αυτούς που υποστηρίχθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλους τους υπόλοιπους που συνολικά εκλέχτηκαν.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε όσους εκλέχτηκαν να κάνουν καλύτερες τις τοπικές κοινωνίες, ενώ αναφερόμενος στις πολιτικές αντιπαραθέσεις, είπε πως υπάρχουν όπως και οι αντιθέσεις είναι γνωστές. «Μπορεί οι κομματικές διαφορές να είναι διακριτές, αλλά στον χώρο της αυτοδιοίκησης θα χρειαστεί συνεννόηση και συνεργασία».

Τελικά κατέληξε απευθύνοντας κάλεσμα για τις εθνικές εκλογές: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη μητέρα των μαχών τις εθνικές εκλογές», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα