ΕπικαιρότηταΠολιτική

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Γνωρίζατε ότι έγιναν οι παρακολουθήσεις γιατί εσείς τις παραγγείλατε

«Κ. Μητσοτάκη, την τελευταία φορά που βρεθήκαμε μαζί σε αυτή την αίθουσα, το βάλατε στα πόδια. Προτιμήσατε την ταπείνωση από μια ισχυρή δέσμευση. Τρέξατε προς την έξοδο», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Αντί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να παραιτηθείτε είτε να υποδείξετε τους ενόχους και να τους οδηγήσετε στη Δικαιοσύνη, επιμείνατε στο δρόμο της εκτροπής και στη δολοφονία της αλήθειας! Είστε δύο φορές ένοχος», πρόσθεσε.

«Προφανώς γιατί γνωρίζατε πάρα πολύ καλά ότι οι παρακολουθήσεις είχανε γίνει. Αφού εσείς τις παραγγείλατε κ. Μητσοτάκη, είστε ο εντολέας», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εσείς δεν είπατε ψέματα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, τον κο Ανδρουλάκη στα μέσα του Αυγούστου στο διάγγελμα. Δεν μας είπατε στην αρχή ότι είναι μπλεγμένος με θέματα κατασκοπίας με την Κίνα και την Ουκρανία; Επίσημες διαρροές του Μαξίμου. Δικές σας δεν ήταν; Δικές σας. Είστε αδίστακτος», συνέχισε.

«Ακόμα και αν δεχθούμε ότι ο κ.Μητσοτάκης δεν γνώριζε, ότι δεν είχε ιδέα τι έγινε από τις αρχές του 2020, αυτοί που απέπεμψε, έχω ένα ερώτημα: Όταν τους αποπέμψατε, δεν τους ρωτήσατε για το τι συνέβη; Ή και αυτοί σας επικαλέστηκαν το απόρρητο;».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα