ΕπικαιρότηταΠολιτική

Τσίπρας και Μπαζιάνα είδαν τη Μήδεια του Ευριπίδη – Το βίντεο με το «πηγαδάκι» με τον Αιμίλιο Χειλάκη

Στο θέατρο Πέτρας βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της Μήδειας του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στα social media ένα μικρό βίντεο από τα παρασκήνια και τη συνάντησή τους με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου, μετά το τέλος της παράστασης.

Μάλιστα, στο «πηγαδάκι» με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη της παράστασης, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να λέει κάτι αστείο που κάνει τόσο τον Αιμίλιο Χειλάκη όσο και την Μπέτυ Μπαζιάνα να ξεσπούν σε γέλια.

«Είχαμε τη χαρά να είμαστε απόψε εκεί, στο θέατρο Πέτρας, στη Μήδεια του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, στην πρώτη παράσταση της περιοδείας τους» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στην ανάρτησή του.

Στη Μήδεια του Ευριπίδη, που θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, εκτός από την Αθηνά Μαξίμου και τον Αιμίλιο Χειλάκη, πρωταγωνιστεί ο Αναστάσιος Ροϊλός, ενώ στο Χορό συμμετέχουν δύο κορυφαίες: τη Γιώτα Νέγκα και τη Μυρτώ Αλικάκη.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα