ΕπικαιρότηταΠολιτική

Τσαπανίδου: Δουλειά του κράτους κ. Μητσοτάκη δεν είναι το λουκέτο, αλλά η λειτουργία της χώρας

Στην αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την πολύ ικανοποιητική ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού και  αυτή τη φορά σχετικά με την κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”, απάντησε με σκωπτικό τρόπο η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνει ότι είναι για τι ακριβώς «κομπάζει» ο κ. Μητσοτάκης διαπιστώνοντας «πολύ ικανοποιητική ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού», με δύο πόντους χιόνι.

«Για το κλείσιμο ακόμα και της εθνικής οδού, κεντρικών οδικών αρτηριών και σιδηροδρομικών δικτύων πριν καλά καλά χιονίσει; Για την πλήρη παύση κάθε οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, ώστε να μη χρειαστεί να κρατήσει ανοιχτούς δρόμους;», υπογραμμίζει η Πόπη Τσαπανίδου.

“Μετά το περυσινό φιάσκο, ο κ. Μητσοτάκης το μόνο που έκανε σήμερα είναι να παραδεχθεί ότι πέρυσι τα έκανε μαντάρα και φέτος απλά έκλεισε από μόνος του τα πάντα και παρέλυσε την Αττική και τη μισή χώρα, πριν ακόμα πέσει το πρώτο χιόνι”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Δουλειά του κράτους κ. Μητσοτάκη σε μία προαναγγελθείσα εδώ και μέρες κακοκαιρία, δεν είναι το ολικό λουκέτο και η μετάθεση ευθυνών στους πολίτες με επιπλέον έξοδα, αλλά να κρατάει ανοιχτούς τους δρόμους και να λειτουργεί η χώρα», καταλήγει στη δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα