ΔήμοιΔήμος Αγίας Βαρβάρας

Τροποποίηση διαδρομών λόγω εορτασμού της Αγίας Βαρβάρας

Κατά τις ημέρες του εορτασμού της Αγίας Βαρβάρας στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2018, η Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου από Ιερά Οδό έως Μεγάλου Αλεξάνδρου θα είναι κλειστή για τα τροχοφόρα οχήματα.

Τις ημέρες αυτές, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό θα τροποποιηθούν μερικώς οι διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών 830, 837, 892 και 891. Οι αλλαγές θα ισχύσουν από την αρχή της βάρδιας των λεωφορείων στις 03/12/2018 έως τη λήξη της βάρδιας στις 04/12/2018.

Συγκεκριμένα θα γίνουν οι παρακάτω αλλαγές:

Διαδρομή 830 από Πειραιά προς Άνω Αγία Βαρβάρα και επιστροφή προς Πειραιά

Από Χανίων – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Αβέρωφ – Παλαιών Πατρών Γερμανού – Κρήτης – Μεσολογγίου – Διάκου – Παπαδιαμάντη – Χίου – Σωκράτους – Παλαιών Πολεμιστών – Αβέρωφ – δεξιά Ελευθερίου Βενιζέλου – συνέχεια κανονικά.

Διαδρομή 837 από σταθμό μετρό «Αγία Μαρίνα» προς Άνω Αγία Βαρβάρα

Από Αγίας Μαρίνας – Νέστου – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Αβέρωφ – Παλαιών Πατρών Γερμανού – Κρήτης – Μεσολογγίου – Παπαδιαμάντη (Προσωρινό Τέρμα).

Διαδρομή 837 από Άνω Αγία Βαρβάρα προς σταθμό μετρό «Αγία Μαρίνα»

Από Παπαδιαμάντη – Χίου – Σωκράτους – Παλαιών Πολεμιστών – Αβέρωφ – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Ιερά Οδός – Αγίας Μαρίνας.

Διαδρομή 892 προς Άγιους Ανάργυρους

Από Νέστου – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Ιερά Οδός – συνέχεια κανονικά.

Διαδρομή 891 προς σταθμό μετρό «Αττική»

Από το Δημαρχείο Αιγάλεω – Ιερά Οδό – συνεχεία κανονικά.

Γενικές Πληροφορίες

Τα λεωφορεία της γραμμής 830 ερχόμενα από τον Πειραιά θα κινούνται προς Άνω Αγία Βαρβάρα από την Παλαιών Πατρών Γερμανού και θα επιστρέφουν στον Πειραιά από την Παλαιών Πολεμιστών – Αβέρωφ – Ελευθερίου Βενιζέλου και δεν θα κινηθούν καθόλου στην Κάτω Αγία Βαρβάρα.

Το λεωφορεία της γραμμής 837 θα κινούνται προς σταθμό μετρό «Αγία Μαρίνα» από την Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ιερά Οδό και θα επιστρέφουν από Νέστου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Τα λεωφορεία της γραμμής 892 ερχόμενα από το Χαϊδάρι δεν θα έχουν αλλαγές στην διαδρομή τους , ενώ στην επιστροφή τους προς Χαϊδάρι θα κινούνται από Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ιερά Οδό.

Τα λεωφορεία της γραμμής 891 από το Δημαρχείο Αιγάλεω θα κάνουν αναστροφή στην Ιερά Οδό και δεν θα διέρχονται από την οδό Αγίας Μαρίνας.

Από τις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου (από Ιερά Οδό έως Μεγάλου Αλεξάνδρου), 28ης Οκτωβρίου, Βύρωνος, Αγίας Βαρβάρας, Λυκούργου, Κρήτης, Ηπείρου, Ζωοδόχου Πηγής, Στέφανου Σαράφη, Οδυσσέως, Κύπρου, Χίου (από Στέφανου Σαράφη έως Ελευθερίου Βενιζέλου), Δεληγιάννη στις 3 και 4 Δεκεμβρίου δεν θα διέρχονται λεωφορεία.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι