ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Τρομακτικό! Μαθητές στη Λαμία δηλητηρίασαν συμμαθητή τους

Σοκ προκαλεί το περιστατικό που σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο της Λαμίας, όπου δύο μαθητές προσπάθησαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους!

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Lamianow.gr, ένας μικρός μαθητής έφτυσε το νερό που πήγε να πιει από το μπουκάλι του, γιατί ήταν πολύ πικρό.

Ο δάσκαλος της τάξης προέτρεψε το παιδί να μην πιει άλλο νερό από το μπουκάλι, αλλά να πάει στη βρύση του σχολείου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, λίγες ώρες αργότερα, ένας άλλος μαθητής από την ίδια τάξη, ενδεχομένως λόγω τύψεων, εξομολογήθηκε στη μητέρα του ότι το μεσημέρι στο σχολείο μαζί με έναν ακόμη συμμαθητή του, έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του παιδιού.

Η μητέρα άμεσα ειδοποίησε την οικογένεια του παιδιού και οι γονείς κινητοποιήθηκαν και μετέφεραν το παιδί τους στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες.

Ευτυχώς, ο μαθητής απέφυγε τα χειρότερα, καθώς, η ποσότητα της ουσίας που έφτασε στον οργανισμό του ήταν τέτοια, που δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα.

Οπως δήλωσε ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευθύμιος Γκούμας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμίας, τόσο τα παιδιά και οι γονείς, ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα