ΔήμοιΔήμος Καλλιθέας

Τρέχοντας στο «Kallithea Run» 2018

O Οργανισμός Παιδικής Αγωγής-Άθλησης «Γιάννης Γάλλος» του Δήμου Καλλιθέας και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, διοργανώνουν τον 7ο Αγώνα σε Δημόσιο Δρόμο στην Καλλιθέα «Τρέχοντας στην Καλλιθέα: Kallithea Run 2018».

Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 και ώρα 8:30.

Στα πλαίσια διεξαγωγής του παραπάνω δρομικού αθλητικού γεγονότος, το οποίο θα λάβει χώρα επί και κατά μήκος της Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως), με σημεία αναστροφής στον αγώνα των 5 χλμ. και 10 χλμ. την οδό Αγ. Πάντων και Ισμήνης και με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την πλατεία Δαβάκη, στην οποία θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης.

Θα διεξαχθούν οι Αγώνες Δρόμων 10 χλμ. (2 φορές η διαδρομή των 5 χλμ.) και 5 χλμ., σκυταλοδρομία 4×2,5 χλμ. και 2×2,5 χλμ., ο κοινωνικός Αγώνας Δρόμου 2,5 χλμ. καθώς και o αγώνας δρόμου του 1 χλμ. special Olympics.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 8:30 στις 1 Απριλίου 2018, όπου και θα είναι κλειστή η Ελευθερίου Βενιζέλου (Θησέως) από το ύψος της οδού Αγ. Πάντων και οι κάθετοι σε αυτήν δρόμοι έως και την οδό Ισμήνης, από τις 8:30 έως τις 12:30.

Πρόθεση τους είναι να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή μαθητών, δημοτών αλλά και δρομέων από όμορους Δήμους, με στόχο να συμμετέχουν 2.500 άτομα.

Επίσης, για 3η φορά θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο Δαβάκη η ξεχωριστή διαδρομή για τα παιδιά των παιδικών σταθμών, προσαρμοσμένη στην ηλικία τους, τα οποία θα διασχίσουν το Πάρκο συνοδευόμενα υποχρεωτικά από τους γονείς τους.

Η εκκίνηση της παιδικής διαδρομής έχει προγραμματιστεί για τις 9:30.

Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 και ώρες 10:00-19:00 στην πλατεία Δαβάκη θα λειτουργήσει το κέντρο εγγραφών και παραλαβής αριθμών της διοργάνωσης καθώς επίσης και η έκθεση των χορηγών.

Ο Δήμος Καλλιθέας και η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης, Τρέχοντας στην Καλλιθέα «Kallithea Run», θέλοντας να συμβάλλει στην ανοδική πορεία και την περαιτέρω ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα καθώς και να προσφέρει αυτήν την εναλλακτική μορφή άθλησης στους Δημότες αλλά και σε όλους τους δρομείς προχώρησε στην πρόσκληση συμμετοχής στον Αγώνα, προσδοκώντας στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών, με αποτέλεσμα η διοργάνωση να καθιερωθεί ως θεσμός και να αναγνωριστεί από την IAAF.

Αναλυτικά τα θέματα της συνέντευξης τύπου:

  • Παρουσίαση των Συνεργαζόμενων κοινωνικών Φορέων (Special Olympics Hellas, Σωματεία Τυφλών, Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Αθλητικά Σωματεία Καλλιθέας, Αθλητικά Προγράμματα Δήμου)
  • Παρουσίαση των Συνεργαζόμενων κρατικών Φορέων (τροχαία Καλλιθέας, ΟΑΣΑ)
  • Σκοποί του αγώνα

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης «Γιάννης Γάλλος», καθημερινά τις ώρες 9:00-14:00:

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για να να ενημερωθείτε

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι